Headerafbeelding

DOUBLE DUTCH Drinks kiest voor S.I.T.

Per 1 juni 2018 zal S.I.T. Beverages optreden als officieel distributeur voor Double Dutch Drinks. Double Dutch is gekent om hun bijzonder uitgesproken range tonic-waters. Tevens zijn er 2 nieuwe producten beschikbaar vanaf juni: Ginger Ale en Lemon. Double Dutch is nu al verkrijgbaar bij oa. Gall & Gall en in de betere horeca.

Niels Borst namens S.I.T.:" Met de komst van Double Dutch binnen het portfolio van S.I.T. kunnen we een volwaardig premium assortiment presenteren binnen de horeca & gastronomie. Daarbij is het prettig voor de consument dat zij ook het product bij Gall & Gall kan verkrijgen om de premium beleving ook thuis te kunnen ervaren."

Double Dutch kenmerkt zich door bijzondere combinaties in haar range te voeren. Hierdoor kan men steeds weer een verrassende mix voorzetten. Denk hierbij aan Cucumber & watermelon, maar zeker ook Cranberry-Ginger en Pomgranate-Basil. Tevens is er voor de bewuste drinker ook een Skinny variant (suikervrij).

"Wij willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken met onze verrassende producten en de mogelijkheid bieden in combinatie met fraaie dranken (Gin, Rum, Vodka etc) iedere keer weer op ontdekking te gaan in de wereld van spirits. Onze ideeën sluiten naadloos aan met de ambitie van S.I.T. Beverages. Voor ons dus een logische stap om samen te gaan werken"; aldus Joyce & Raissa de Haas (eigenaren en bedenkers van Double Dutch)

© 2020 | SIT BEVERAGES
Created by